Børn sætter sine spor


I det seneste nummer af Børn og Fritid fortæller to af vores speciallæger i plastikkirurgi, Trine Foged Henriksen og Benedikte Thuesen, om Mommy Makeovers.

Kroppens form forandres, ganske naturligt, efter graviditet og fødsel. Nogle mere end andre, og det kan der være flere forskellige årsager til. Som for eksempel, at der er stor forskel på, hvor meget man tager på i graviditeten, og også faktorer som elasticitet i huden, bindevævets struktur og bugmusklens styrke er medvirkende til, at det kan være svært at kende sine bryster og mave igen. Masser af kvinder lever lykkeligt med disse forandringer, men andre bliver generet af synet og føler sig utilpas og hæmmet i den ’nye’ krop, og det kan der heldigvis gøres noget ved – et plastikkirurgisk indgreb som kaldes at få: en Mommy Makeover.

Når du igen er kommet ned på din normalvægt og har trænet dig til din bedst mulige form, er der mulighed for, at vores dygtige plastikkirurger kan hjælpe med de punkter, som er umulige at træne op, hvilket typisk er bryst og mave. Hvilken kombination af kosmetiske procedurer, der er mest hensigtsmæssig, er individuelt, og vores kirurger skræddersyer altid en løsning til den enkelte.

Læs artiklen her: 

Eller direkte på Børn og Fritids hjemmeside – side 81:

https://issuu.com/boernogfritid/docs/b__rn___fritid_nr._82