Capio CFR Hellerup fylder 15 år!


4. november 2004 slog Capio CFR i Hellerup dørene op til Danmarks første privathospital udelukkende med fokus på udredning og behandling af patienter med lidelser i ryg og nakke. Siden er der sket meget, og på få år er Capio CFR blevet et af Danmarks største, landsdækkende privathospitaler. Nu kan hospitalet i Hellerup fejre 15 års jubilæum. Læs mere om Capio CFR Hellerups udvikling her.


Det hele startede med et enkelt hospital i Tuborg Havn. Tre anerkendte rygspecialister fra Rigshospitalets rygenhed etablerede hospitalet i 2004 under navnet Center For Rygkirurgi. Siden har hospitalet skiftet navn til Capio CFR og er vokset til at være Danmarks næststørste landsdækkende privathospital med afdelinger i Hellerup, Lyngby, Odense, Aarhus, Viborg og Skørping samt landets største center for avanceret billeddiagnostik. I 2018 blev Capio CFR desuden del af en af Europas ledende leverandører inden for sundhedspleje, Ramsay Générale de Santé.

Capio CFR, der startede som ryghospital, har i takt med væksten også udvidet antallet af ydelser og dækker nu mere end 20 forskellige specialer.

”Vi har en lang række lægelige specialer lige fra ortopædkirurgi over øre-næse-halskirurgi og gynækologi til plastikkirurgi. Alle vores læger er anerkendte speciallæger inden for hver sit fagområde, og alle undersøgelser og behandlinger foregår med avanceret teknologisk udstyr i moderne omgivelser,” fortæller administrerende direktør og speciallæge Thomas Kiær.

Ekspertviden, erfaring og behandling i trygge rammer

Som patient hos Capio CFR er man i centrum. Det dygtige og veluddannede personale og teamet af højtuddannede speciallæger gør hver dag deres ypperste for at skabe de bedste rammer for alle patienter. Virksomheden stiller høje krav til ekspertise, professionel behandling og omsorgsfuld pleje og arbejder målrettet for at forbedre patienternes arbejdsevne, smertetilstand og livskvalitet med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov.

”Vi gør vores bedste for, at hver enkelt patient skal føle, at de får en personlig og professionel behandling. Vi arbejder hele tiden med kvalitetsmålinger og med den respons, vi får fra vores patienter, så vi konstant kan forbedre kvaliteten. Det handler om kvalitet og tryghed,” fortæller Thomas Kiær.

Den solide ekspertviden, store erfaring og høje faglighed har da også gjort, at Capio CFR er akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel for privathospitaler og klinikker. Og i hospitalets patienttilfredshedsmåling svarer 100 % af de adspurgte indlagte patienter i 1. halvår af 2019, at de ville anbefale hospitalet til andre.

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder hos Capio CFR her.