Pressemeddelelse: Capio CFR A/S køber OPA (Ortopædisk Hospital Aarhus) af GHP og er dermed repræsenteret i 4 ud af 5 regioner i Danmark


Capio CFR med hospitaler på Sjælland, Fyn og Jylland, udvider nu med overtagelsen af OPA i Aarhus. Med over 350 medarbejdere og mere end 80.000 patientkontakter årligt bliver organisationen nu yderligere bredt repræsenteret i Danmark. Høj faglighed, kvalitet og patientsikkerhed vil fortsat være i højsædet. Læs mere her.

 

Capio CFR A/S har pr. 30. juni 2017 af GHP Danmark købt Privathospitalet OPA i Aarhus, som har haft en solid placering i Aarhus centrum og igennem sin 11 årige levetid har været kendt for højkvalitetsbehandling af patienter med ortopædiske og rygmæssige lidelser, ligesom der har været en tiltagende aktivitet indenfor området plastikkirurgi. Hospitalet har i mange år haft et tæt samarbejde med forsikringsselskaber, Region Midtjylland og Region Nordjylland.

 

”Vi ser meget frem til sammenlægningen med OPA. Vi samler den høje faglige ekspertise, som begge steder i dag besidder, til stor gavn for både kvalitet og patientsikkerhed. Capio CFR har en vækststrategi, der indbefatter at kunne tilbyde vore kunder en landsdækkende funktion, hvilket nu også bliver muligt i Aarhus, og der er et stort fagligt og økonomisk rationale i at slå os sammen”, siger Thomas Kiær, administrerende direktør for Capio CFR.

 

Den danske branche af privathospitaler har i de senere år set fordelene ved at skabe større enheder, som står sig bedre både fagligt og økonomisk. Capio CFR ønsker at tilbyde landsdækkende patientbehandling og sikre patienterne et godt og sikkert behandlingsforløb i en sund virksomhed.

 

”OPA har i mange år været kendt for høj faglighed og har tilbudt behandling til både offentlige og private patienter via en sundhedsforsikring, til stor gavn for alle, der har ønsket at bruge det private alternativ. Markedet i Aarhus er for lille til en højt specialiseret aktør, og det føles godt, at Capio CFR tager over, hvorefter OPA kan indgå i en virksomhed med flere specialer,” siger Claus Hovgaard, administrerende direktør for OPA og Gildhøj Privathospitaler.

 

Høj patienttilfredshed og kvalitet

Både Capio CFR og OPA har gennem årene været placeret helt i toppen af de nationale patienttilfredshedsundersøgelser, ligesom begge parter er akkrediteret uden bemærkninger efter den danske kvalitetsmodel.

OPA vil fortsætte under navnet Capio CFR - OPA.  Capio CFR består herefter af fem afdelinger i henholdsvis Hellerup, Lyngby, Odense og Skørping og nu Aarhus.