Pressemeddelelse: Capio CFR A/S køber yderligere et hospital og en radiologiklinik i Danmark


Capio CFR A/S har gennem erhvervelse af aktiver købt Viborg Privathospital (”Viborg”) og MR Scanner Aarhus. Virksomheden i Viborg er hovedsageligt specialiseret inden for ortopædi og almen kirurgi, mens virksomheden MR Scanner Aarhus udfører billeddiagnostiske undersøgelser. Købet styrker Capio CFR’s eksisterende virksomhed i Jylland og ventes at styrke den specialiserede behandling ved samarbejde med enhederne i Skørping og Aarhus.

Viborg er beliggende centralt i Jylland, mindre end en times kørsel fra Capio CFR’s enheder i Skørping i Nordjylland og i Aarhus. Købet styrker dermed Capio CFR’s tilstedeværelse i regionen og øger vores udbud og kapacitet til at kunne bidrage med et større ansvar inden for sundhedsydelser i Jylland. Det gælder inden for det offentlige sygehusvæsen og over for forsikringsselskaberne. Ved dette opkøb kan vi se fordele ved, at ressourcer deles af de tre specialiserede hospitaler i Jylland med yderligere styrkelse af tilbuddet til vores patienter.

Viborg bliver integreret i Capio CFR, som har været en del af Capio AB siden 1. januar 2017. Efter købet har Capio seks specialiserede hospitaler og klinikker i fire ud af de fem regioner i Danmark.

 

For information kontakt venligst:

Capio CFR A/S:

Thomas Kiær, administrerende direktør

Telefon: +45 4010 6895

 

Viborg Privathospital:

Søren Kjeldsen, administrerende direktør

Telefon: +45 4027 5699