Vi genoptager kosmetisk kirurgi og vægttabsbehandling med maveballon


Vi er utroligt glade for igen at kunne tilbyde kosmetisk kirurgi samt vægttabsbehandling med maveballon! Sundhedsstyrelsen har i weekenden givet grønt lys til igen at foretage såkaldte ikke-kritiske behandlinger, hvilket f.eks. indbefatter behandling af kosmetisk karakter.

Vi har i øjeblikket kort eller ingen ventetid hos vores dygtige speciallæger. Se her, hvad vi tilbyder.

http://www.capiocfr.dk/vi-tilbyder/

 

Brug af værnemidler for din og vores sikkerhed

Der er i weekenden kommet nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen vedr. brug af værnemidler til at forebygge smitte med coronavirus. Retningslinjerne lyder:

  • Ved almindeligt sunde og raske patienter er der ikke grund til brug af værnemidler
  • Ved tæt ansigtskontakt i længere tid kan man bruge type 2-mundbind
  • Ved aerosolproducerende indgreb henviser Sundhedsstyrelsen til skrivelse fra Statens Serum Institut omhandlende patienter med eller med mistanke om coronasmitte. Her skal behandler og assistent ved lavrisikoindgreb benytte type 2-mundbind samt øjenbeskyttelse. Det er ikke nødvendigt at benytte FFP2/3-maske

Vi følger naturligvis disse retningslinjer! Derudover vil vi understrege, at vi ikke foretager behandling for COVID-19 på Capio CFRs hospitaler og sørger for at informere og spørge grundigt ind til den enkelte patients helbred, før patienten kommer ind på vores hospitaler.