Ann Udesen
Speciallæge i plastikkirurgi

Ann Udesen har speciale i plastikkirurgisk brystkirurgi (reduktion, forstørrelse, løft, rekonstruktion), og hun har meget stor erfaring indenfor mikrokirurgi. Derudover har hun særlig ekspertise indenfor maveplastikker, fedtsugning, ansigtsløftning (herunder løft af øvre og nedre øjenlåg), urogenital kirurgi og penis kirurgi.
I mere end 14 år har Ann arbejdet med kosmetisk kirurgi på diverse privathospitaler. Hun har løbende videreuddannet sig på kurser og konferencer i ind- og udland indenfor både rekonstruktiv og kosmetisk kirurgi.
 

Uddannelse


Ann Udesen er uddannet læge i 1988 og speciallæge i plastikkirurgi 1998. Den plastikkirurgiske uddannelse er foregået på Odense Universitets Hospital samt Rigshospitalet i København.
 

Erfaring


Ann Udesen har siden 2000 været ansat på flere privathospitaler, og startede i 2007 Privathospitalet Hunderup i Odense, der var en velfungerende speciallæge klinik for plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi.
Privathospitalet Hunderup blev 1. juli 2014 solgt til Capio CFR (dengang CFR Hospitaler). Ann Udesen er nu ansat på Capio CFR i Odense, Aarhus og Hellerup.

Fra 2000-2018 var Ann overlæge på plastikkirurgisk afdeling på Odense Universitets Hospital med særligt ansvar for området plastikkirurgisk brystkirurgi. Fra 2018 har hun været overlæge på plastik- og brystkirurgisk afdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde .

Siden 1998 har Ann Udesen undervist lægestuderende på Syddansk Universitet og uddannet yngre læger i plastikkirurgi. Hun har undervist på adskillige kurser, og skrevet videnskabelige artikler i danske og internationale tidsskrifter.

Ann Udesen

KONTAKTINFORMATION
Email: info@capiocfr.dk

Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus
Capio CFR Hellerup