Hans-Henrik Meyhoff
Overlæge, speciallæge i urologi

Hans-Henrik Meyhoff har en meget bred klinisk erfaring med diagnostik og behandling af urologiske lidelser, og har særlig ekspertise indenfor behandling af prostatasygdomme. Andre store erfarings-områder er udredning og behandling af urologisk cancer herunder prostatacancer, urinvejssten samt børneurologi.
 

Uddannelse


Hans-Henrik Meyhoff har lægevidenskabelig embedseksamen fra Københavns Universitet.
Herefter en bred efteruddannelse på de københavnske hospitaler i Herlev, Gentofte, Glostrup samt Rigshospitalet.
Han har kontinuerligt efteruddannet sig ved deltagelse i talrige nationale og internationale urologiske kongresser og kurser, og han har stor undervisningserfaring
 

Erfaring


Siden 1990 urologisk overlæge i Frederiksborg Amt på Hillerød Hospital - heraf 4 år som administrerende overlæge - og på Frederikssund Hospital. Siden fusionering i 2008 overlæge på urologisk afdeling H, Herlev Hospital. Han er speciallæge i urologi og kirurgi og Dr. med. i 1987 fra Københavns Universitet på en afhandling omhandlende operativ behandling af godartet prostataforstørrelse.

Hans-Henrik Meyhoff har leveret meget omfattende videnskabelig urologisk forskning med mere end 100 artikler publiceret i nationale og internationale tidsskrifter omhandler bl.a. vandladningsproblemer hos mænd og kvinder, urodynamik og børneurologi. Senest forsøgsansvarlig for klinisk udvikling af en helt ny immunbehandling til prostatakræft (Alecsat).

Hans-Henrik Meyhoff

KONTAKTINFORMATION
Telefon: 3977 7070
Email: info@capiocfr.dk

Capio CFR Hellerup