Peter Iversen
Professor, speciallæge i urologi

Uddannelse


Peter Iversen er medicinsk kandidat fra Københavns Universitet 1976 og blev efterfølgende uddannet ved københavnske hospitalsafdelinger. Han arbejdede videnskabeligt i USA i 2 år og har specialistanerkendelse i kirurgi og urologi.
 

Erfaring


Overlæge ved urologisk afdeling på Herlev Hospital i 1993 og året efter overlæge på urologisk afdeling D, Rigshospitalet. I 1995 indførte han radikal prostatektomi som behandling af tidlig prostatakræft i Danmark og har meget stor erfaring i dette indgreb, ligesom han har stor ekspertise i behandling af den fremskredne prostatakræft.

Siden 2006 professor ved Rigshospitalets urologiske afdeling og Københavns Universitet med behandling af prostatakræft som speciale, og er leder af Copenhagen Prostate Cancer Center (CPC) på Rigshospitalet.

Peter Iversen har en omfattende videnskabelig produktion med mere end 250 publikationer, hovedparten omhandlende epidemiologiske og behandlingsmæssige aspekter af prostatakræft. Peter Iversen har tætte internationale kontakter og har i udlandet afholdt mere end 400 inviterede forelæsninger.

Peter Iversen

KONTAKTINFORMATION
Telefon: 3977 7070
Email: info@capiocfr.dk

Capio CFR Hellerup