Pia Norup
Læge og sundhedsrådgiver

Pia Norup er uddannet læge i 1997, har taget sin turnus i Københavns Amt og har i de efterfølgende år bla. arbejdet inden for intern medicin og pædiatri.

I en 5 årig periode har hun arbejdet i industrien, bla. Coloplast og biotech-brancen. Fra 2006 valgte Pia at fokusere udelukkende på sundhed og forebyggelse, blev ansat i Norcare og lavede over de kommende år et meget stort antal lægelige helbredsundersøgelser.

Fra 2009 har Pia som selvstændig i firmaet My Life udviklet sine egne lægelige sundhedsprogrammer, der på baggrund af den lægelige helbredsundersøgelse skræddersyer individuelle kost- og træningsplaner til optimering af sundhed og reduktion af sygdomsrisiko.

Pia kombinerer sin lægelige uddannelse med en praktisk og teoretisk idrætsfaglig baggrund, uddannelse som personlig træner og personlig coach samt en stor viden om kost og ernæring. Dette gør, at man ved en helbredsundersøgelse får både en meget grundig undersøgelse og nyttige råd om optimering af livsstil, samt muligheder for opfølgning efterfølgende.

Pia Norup

KONTAKTINFORMATION
Telefon: 45 933 933
Email: info@capiocfr.dk
Capio CFR Lyngby
Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus