Thomas Kiær
Administrerende direktør og virksomhedsansvarlig læge. Dr. med., Speciallæge i ortopædkirurgi med speciale i rygkirurgi


Thomas Kiær var i 2004 med til at etablere Center for Rygkirurgi A/S sammen med to lægekollegaer fra Rigshospitalets Rygsektion. Han er i dag adm. direktør og virksomhedsansvarlig læge i Capio CFR A/S (tidligere Center for Rygkirurgi A/S).
 

Uddannelse


1980: Uddannet læge ved Odense Universitet
1991: Speciallæge i  ortopædkirurgi
1994: Dr.med. fra Københavns Universitet

Erfaring


Thomas Kiær har en mangeårig karriere bag sig fra Rigshospitalets ortopædkirurgiske afdeling og sidenhen fra 98-2009 overlæge og sektionsleder på Rygsektionen Ortopædkirurgisk Afdeling, som han var med til at etablere og opbygge.

Thomas Kiær har siden 1988 haft hovedinteresseområde indenfor ortopædisk rygkirurgi og ryg-bækken traumatologi. Han har erfaring med alle nuværende kendte former for instrumentering af columna (rygsøjlen) med årelang rutine indenfor alle former for forreste og bageste kirurgi af hele ryggen. Han har udført et meget stort antal avancerede rygkirurgiske operationer og har på meget stor erfaring indenfor den højt specialiserede columnakirurgi dækkende områderne: deformitetskirurgi, tumorkirurgi,degenerativ kirurgi og traumatologi samt sygdomme i nakken.

Thomas Kiær har en lang videnskabelig karriere bag sig med talrige publikationer i anerkendte nationale og internationale tidsskrifter samt forsvar af doktordisputats fra Københavns Universitet.

Thomas Kiær har fungeret som overlægekonsulent i Arbejdsskadestyrelse indenfor erhvervssygdomsområdet og er fortsat tilknyttet Retslægerådet som sagkyndig. 

Thomas Kiær

KONTAKTINFORMATION
Telefon: 3977 7070
Email: info@capiocfr.dk

Capio CFR Hellerup
Capio CFR Odense
Capio CFR Skørping