BRYSTFORSTØRRELSE MED IMPLANTAT

- Capio CFR Hellerup

Ved hjælp af indlæggelse af implantater i brysterne opnås ikke blot øget fylde, men også i nogle tilfælde en mere harmonisk facon.

Er brystet slapt og hænger, må der som regel foretages en supplerende operation (brystløft) samtidig med eller efter indlæggelse af implantaterne for at få en tilfredsstillende facon af brystet. Vi udfører tillige udskiftning eller fjernelse af implantater, brystrekonstruktioner og brystvorterekonstruktioner. 

Hos Capio CFR får du kun udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør. Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat.

Læs mere om brystforstørrende operation med implantat nedenfor. Brystforstørrelse kan også foretages med lipoinjektion (indsprøjtning af eget fedtvæv i brysterne) - det kan du læse mere om her.

 


Brystforstørrelse

På Capio CFR i Hellerup anvender vi kun implantater af høj kvalitet fra Mentor. Vi giver 5 års kapselgaranti, hvilket betyder, at hvis du inden for 5 år får behov for operation på grund af kapselskrumpning, tilbyder vi gratis operation af dette.

Mentors implantater er CE–mærkede og er blandt de få implantattyper, som er godkendt af et ekspertpanel (FDA) til anvendelse inden for kosmetisk kirurgi også i USA.

Brystimplantater påvirker ikke evnen til at kunne amme.

 


Silikoneimplantater

Et brystimplantat består af en silikonegele omgivet af en tyk, elastisk skal af silikone med en nubret overflade. Indholdet kan bestå af mere eller mindre tyktflydende silikonegele, og implantaterne kan være runde eller dråbeformede.

Moderne implantater holder i mange år - hvor længe kan ikke siges på forhånd, men man kan med rimelighed forvente en holdbarhed på mindst 10 år og formegentlig betydeligt længere. Man må dog tage med i sine overvejelser, at én eller flere udskiftningsoperationer eventuelt senere kan kommer på tale. Vi kan ikke, selv med de bedste brystimplantater, love, at de kan holde livsvarigt.

På alle Mentors silikoneimplantater er der livsvarig produktgaranti. Såfremt et implantat går i stykker, får man et nyt implantat - man skal dog selv betale for operationen. Såfremt et implantat går i stykker inden for 10 år, får man tillige 1000 Euro som hjælp til udgifter til operationen.

 


Brystimplantat-associeret Anaplastisk Large-Cell Lymphoma - BIA-ALCL

Brystkirurger og plastikkirurger verden over har konkluderet, at brystimplantater er sikre, men kan forårsage meget sjældne og i nogle tilfælde alvorlige komplikationer (”Breast implants are safe, but have very rare, sometimes serious, side effects”).

Vores plastikkirurg Benedikte Thuesen har sammen med plastikkirurg Trine Foged Henriksen skrevet en artikel om brystimplantater og BIA-ALCL (Brystimplantat-associeret Anaplastisk Large-Cell Lymphoma). Læs den her.

 


Skøn hele livet - din guide til kosmetisk kirurgi

Bogen Skøn hele livet er skrevet af speciallæge hos Capio CFR, Benedikte Thuesen. Bogen giver dig svar på alle spørgsmål vedrørende plastikkirurgi - før den første konsultation, om ventelistegaranti og meget andet - og forklarer også udførligt om ulemper og risici. Alle kosmetiske operationer og behandlinger er gennemgået grundigt, og det er udførligt beskrevet, hvordan du skal forholde dig før og efter hver operation eller behandling.

Bogen kan købes på Capio CFR i Hellerup.

 

TILBYDES HER:
 

HELLERUP
tlf. +45 3977 7070

 

LÆGER

Benedikte Thuesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Hellerup

Benedikte Thuesen

Ann Udesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus
Capio CFR Hellerup

Ann Udesen

Steen Matzen

Speciallæge, dr.med., plastikkirurgi


Capio CFR Hellerup