BRYSTREDUKTION OG BRYSTLØFT - Capio CFR Hellerup

Mange kvinder er tilfredse med deres brysters størrelse, men er ked af, at de er begyndt at hænge, og at brysterne har mistet deres fasthed. Et brystløft, hvor man fjerner den overskydende hud, kan da give et betydeligt mere naturligt udseende.

Er man derimod fysisk eller kosmetisk generet af store bryster, kan en brystreduktion, hvor man reducerer og løfter brysterne, afhjælpe problemet.

Du kan læse om såvel brystreduktion som brystløft i patientinformationerne til højre på siden. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi udfører tillige brystvortereduktioner, operation for indsunkne brystvorter og fjernelse af mandlig brystudvikling.

 

Forholdsregler før operationen

  • Er du over 45 år, bør du få foretaget en mammografi eller ultralydsscanning af brystet senest 14 dage før operationen
  • For at opnå et godt resultat, er det vigtigt, at du ikke er overvægtig
  • Såfremt du overvejer graviditet inden for de næste par år, skal du udsætte operationen til efter fødsel og amning

Der skal gå mindst én uge fra forundersøgelsen til operationen, hvis indgrebet betragtes som udelukkende kosmetisk betinget.

 

Asymmetri

Hos Capio CFR vil du kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør. Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat. Mange kvinder har fra naturens hånd asymmetriske bryster, og man stiler under operationen mod at opnå størst mulig symmetri. På trods af dette kan der være risiko for, at man ikke kan opnå fuldstændig symmetri. Det er dog sjældent at en sådan asymmetri kræver korrektion.

 

TILBYDES HER:
 

HELLERUP
tlf. +45 3977 7070

 

LÆGER

Benedikte Thuesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Hellerup

Benedikte Thuesen

Ann Udesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus
Capio CFR Hellerup

Ann Udesen

Steen Matzen

Speciallæge, dr.med., plastikkirurgi


Capio CFR Hellerup