HUDTUMORER OG AR

Mange mennesker får med alderen kosmetisk skæmmende modermærker, fedtknuder, vorter og andre småforandringer i huden, som kan fjernes ved hjælp af kirurgi.

Skæmmende ar efter tidligere operation eller uheld kan ved hjælp af en operation oftest gøres pænere.

Du vil kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør.

Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat, og vore priser er gennemskuelige - de er inklusive bedøvelse og indlæggelse, hvor det er nødvendigt.


 

Før operationen

Før operationen skal du til forundersøgelse hos speciallægen. Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen. Her bliver du informeret om operationen, senfølger og eventuelle komplikationer. Plastikkirurgen informerer dig også om det forventede kosmetiske resultat.

Der skal gå mindst én uge fra forundersøgelsen til operationen, hvis indgrebet betragtes som udelukkende kosmetisk betinget.


 

Fjernelse af hudtumorer

Operationen foretages oftest i lokalbedøvelse.

Forandringen optegnes, og der lægges lokalbedøvelse. Forandringer fjernes, således at snittet – så vidt det er muligt – kommer til at ligge i hudfurernes retning. Når forandringen er fjernet, sys defekten med små tråde, og der lægges en plasterbandage.

Såfremt speciallægen vurderer, der er indikation for det, bliver præparatet sendt til mikroskopisk undersøgelse.


 

Fjernelse af arvæv

Snittet tegnes op, og der lægges lokalbedøvelse. Arvævet fjernes evt. ved hjælp af et zig-zag-ar for at korrigere for en eventuel stramning i arvævet. Når arvævet er fjernet, sys defekten med små tråde, og der lægges en plasterbandage.

 

TILBYDES HER:
 

HELLERUP
tlf. +45 3977 7070

 

LÆGER

Benedikte Thuesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Hellerup

Benedikte Thuesen

Ann Udesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus
Capio CFR Hellerup

Ann Udesen

Steen Matzen

Speciallæge, dr.med., plastikkirurgi


Capio CFR Hellerup