PLASTIKKIRURGI FOR MÆND

- Capio CFR Hellerup

Hos Capio CFR vil du kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør.

Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat, og vore priser er gennemskuelige - de er inklusive bedøvelse og indlæggelse, hvor det er nødvendigt.


 

Gynækomasti - mandlig brystudvikling

Brystdannelse hos mænd er oftest en fuldstændig normal tilstand som berører 40-60 % af alle mænd. I de fleste tilfælde er den direkte årsag til gynækomasti ukendt.

Det tilrådes, at man inden operationen udelukker en tilgrundliggende sygdom som årsag til tilstanden (som nedsat leverfunktion, misbrug af alkohol og anabole steroider, hormonproducerende tumorer, stofskiftelidelser osv.). Behandlingen er dog den samme uanset årsag.

Under operationen fjernes uønsket kirtelvæv og/eller fedtvæv. I nogle tilfælde kan man nøjes med at foretage en fedtsugning. Det afhænger af selve brystkirtlens fasthed og størrelse. Sommetider er det nødvendigt også at fjerne overskydende hud, hvis brystet hænger meget. Er du overvægtig, anbefales det, at du går ned i vægt før evt. kirurgisk behandling.


 

Fedtsugning

Fedtsugning er en procedure, der fjerner uønskede fedtdepoter, der bevirker, at skikkelsen er uharmonisk. Disse fedtdepoter kan være arvelige og påvirkes ikke af slankekure eller motion. En fedtsugning kan i disse tilfælde være den eneste løsning på problemet. Fedtsugning er dog ikke en metode til mindskelse af overvægt.

Læs mere om fedtsugning hos Capio CFR Hellerup her.


 

Øvre og nedre øjenlåg

Med alderen bliver strukturerne omkring øjnene slappe. Dette kan bevirke, at de øvre øjenlåg bliver tunge. Under øjnene kan tilsvarende dannes poser med overskud af hud og fedt. En øjenlågsoperation har til formål at fjerne overskydende hud og et eventuelt overskud af fedtposer.

Læs mere om operation af øvre og nedre øjenlåg hos Capio CFR her.


 

Rynkebehandling med filler

Rynker i ansigtet kommer, når de mimiske ansigtsmuskler trækker sig sammen. I og med at disse muskler arbejder næsten konstant, efterlader de dybere og flere rynker, efterhånden som huden mister sin ungdoms elasticitet.

Fillers er meget velegnet til udfyldelse af større eller mindre rynker i ansigtet. Vores speciallæger har lang erfaring i behandling af rynker, og de vil altid tage udgangspunkt i helhedsindtrykket af dit ansigt.

Læs mere om rynkebehandling hos Capio CFR her.

 

TILBYDES HER:
 

HELLERUP
tlf. +45 3977 7070

 

LÆGER

Benedikte Thuesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Hellerup

Benedikte Thuesen

Ann Udesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus
Capio CFR Hellerup

Ann Udesen

Steen Matzen

Speciallæge, dr.med., plastikkirurgi


Capio CFR Hellerup