OVERSKYDENDE HUD - Capio CFR Hellerup

Med alderen mister huden langsomt sin elasticitet. Det viser sig ofte på armene, lårene eller maven og især efter større vægttab. Her kan der være behov for en opstramning, hvor den overskydende hud fjernes, og bugmuskulaturen eventuelt opstrammes ved et plastikkirurgisk indgreb.

 

Vi tilbyder følgende behandlinger:

  • Slapt maveskind
  • Løs hud på overarme
  • Løs hud på inderlår

Du vil kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør.

Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat, og vore priser er gennemskuelige - de er inklusive bedøvelse og indlæggelse, hvor det er nødvendigt.


 

Slapt maveskind

Abdominalplastik er et kosmetisk indgreb, der opstrammer slapt maveskind, der især opstår efter stort vægttab og/eller efter graviditeter. Formålet med operationen er at stramme maveskindet op og fjerne hudoverskuddet. Er der slaphed i bugvægsmuskulaturen, strammes denne også op (bugvægsplastik). Navlen bevares, og operationen kan eventuelt kombineres med fedtsugning.

Forudsætningen for et godt resultat er, at man ikke er overvægtig. Overvægtige patienter skal tabe sig inden operationen. Rygere skal ophøre med rygning inden operationen, idet både overvægt og rygning øger risikoen for komplikationer betydeligt.


 

Løs hud på overarme

Normalt ses løs hud på overarme hos midaldrene til ældre kvinder, om end det også kan ses hos yngre kvinder. Den løse hud opstår hyppigst efter et større vægttab og kan da ses i alle aldre hos begge køn.

Man kan starte med at foretage en lille fedtsugning under den hud, der skal fjernes. Det løsner huden og gør operationen nemmere. Herefter afskæres den løse hud, defekten sys sammen, og der anlægges en komprimerende bandage fra hånd til armhule.


 

Løs hud på inderlår

Operation for løs hud på lårene anvendes oftest til personer efter et stort vægttab eventuelt efter fedmekirurgi.

Der startes med en fedtsugning af den midterste halvdel af lårene. Herefter udskæres et golfkøllelignende hudstykke og det underliggende overfladiske fedtvæv. I nogle tilfælde vil der være anlagt dræn, dvs. en eller flere små slanger, der tillader overskydende vævsvæske og blod at løbe ud i en pose. Ved afslutningen af operationen anlægges en komprimerende bandage i form af en buks med lav talje og ben til under knæene. Den lukkes med velcro og hægter.

Blæren vil blive tømt lige efter operationen på operationsstuen ved en såkaldt én-gangs katerisation. Ved et meget stort indgreb vil man eventuelt have blære-katheter det første døgn.

 

TILBYDES HER:
 

HELLERUP
tlf. +45 3977 7070

 

LÆGER

Benedikte Thuesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Hellerup

Benedikte Thuesen

Ann Udesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus
Capio CFR Hellerup

Ann Udesen

Steen Matzen

Speciallæge, dr.med., plastikkirurgi


Capio CFR Hellerup