BOTULINUMTOKSIN, FILLERS OG KEMISK PEELING

Rynker i ansigtet kommer når de mimiske ansigtsmuskler trækker sig sammen.

I og med at disse muskler arbejder næsten konstant, efterlader de dybere og flere rynker, efterhånden som huden mister sin ungdoms elasticitet.

Vores speciallæger har lang erfaring i behandlinger af rynker, og de vil altid tage udgangspunkt i helhedsindtrykket af dit ansigt. Sammen lægger I en plan for at opnå den bedste og mest effektfulde behandling.

Kontakt os for at drøfte dine muligheder.


Botulinumtoksin A

Botulinumtoksin A er et veletableret præparat til behandling af muskelkontraktkurer (muskelspasmer) hos både voksne og børn. Stoffet blokerer nerveimpulser, som normalt stimulerer muskler til sammentrækning. Igennem de seneste år har man med stor succes også anvendt botulinumtoksin A 'kosmetisk' til behandling af visse typer rynker.

Ved at blokere få grupper af mimiske ansigtsmuskler (der findes mere en 30 mimiske ansigtsmuskler) med botulinumtoksin A, udjævnes rynkerne.

Små mængder af stoffet sprøjtes ind under huden med en meget tynd kanyle på udvalgte steder. Effekten på de behandlede muskler indtræder i løbet af 3-10 dage og forsvinder i løbet af 3-6 måneder. Den kosmetiske effekt på selve rynkerne holder sig ofte et par måneder længere, idet huden får fred til at regenere sig i den periode, stoffet virker. Man kan på den måde sige, at behandling med botulinutoksin A forebygger og forsinker videreudvikling af rynker, og til en hvis grad reparerer dem.

For at bibeholde effekten skal behandlingen fortløbende gentages med minimum 3 måneders interval.


Fillers

Fillers består af hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der forekommer naturligt i levende organismer.

Fillers er fremstillet ved hjælp af gensplejsning. Eftersom det ikke indeholder animalske stoffer, er der ingen risiko for at overføre sydomme fra andre arter, og der er heller ikke risiko for allergiske reaktioner. Dette indebærer, at det ikke er nødvendigt at udføre test, men patienten kan behandles med det samme.

Fillers er velegnet til udfyldelse af større eller mindre rynker i ansigtet og til forstørrelse af læber.


Kemisk peeling

Den kemiske peeling foretages ved hjælp af produkter bl.a. syrer fra pHformula. Laboratoriet som fremstiller pHformula produkterne har base i Barcelona og har igennem de sidste 30 år udviklet forskellige serier af medicinske og æstetiske produkter ved hjælp fra dermatologer og farmaceuter. Produkterne bruges i over 40 lande. Udviklingen af de avancerede skin resurfacing produkter er baseret på videnskabelig forskning.

TILBYDES HER:
 

LYNGBY
tlf. +45 3977 7070

 

ODENSE
tlf. +45 6548 7070

 

AARHUS
tlf. +45 8612 1186

 

LÆGER

Trine Foged Henriksen

Overlæge i plastikkirurgi, PhD

Capio CFR Lyngby

Trine Foged Henriksen

Benedikte Thuesen

Speciallæge i plastikkirurgi


Capio CFR Lyngby

Benedikte Thuesen