GRUNDPAKKER


Her får du en kort beskrivelse af vores fem helbredsundersøgelses-grundpakker. Via linket til højre kan du desuden få et overblik over pakkernes konkrete indhold og sammenligne de fem pakker.


Fitness

En kort livsstilsundersøgelse med fokus på de gængse livsstilsfaktorer, herunder vægt, BMI, fedtprocent, livvidde, kondition samt hjertekarstatus. Der tales om kost, rygning, alkohol, motion, søvn og stress (KRAMSS-faktorer).

Pakken henvender sig primært til personer, der ønsker en status på sundhed og råd til optimering af denne. Fitness-pakken egner sig godt som udgangspunkt for et sundhedsforløb.


Basis

En helbredsundersøgelse, der har fokus på at opspore eventuelle sygdomme, herunder f.eks. kroniske sygdomme, cancer, organsygdomme og lignende. Alle organer bliver undersøgt grundigt. Der er mindre fokus på hjertekarsygdom og livsstilssygdomme.

Pakken henvender sig primært til personer, der har symptomer eller bekymringer omkring sygdom. Undersøgelsen kan også være en god opfølgning på en større undersøgelse, hvor hjertekar- og livsstilssygdomme allerede er undersøgt (Stor, Premium eller Total).


Stor

En grundig helbredsundersøgelse, der både har fokus på livsstilssygdomme og tidlig opsporing af andre eventuelle sygdomme. Herudover gives en dybdegående analyse af helbredsstatus samt risikoprofil for fremtidige sygdomme og på basis af dette individuelle råd til optimering af sundhed og trivsel.

Pakken henvender sig til alle, der ønsker en all-round undersøgelse og individuel rådgivning. Pakken egner sig godt som første helbredsundersøgelse.


Premium

Den store helbredsundersøgelse samt en halspulsårescanning, som giver direkte indblik i eventuel åreforkalkning. Denne undersøgelse skal ses som et supplement til kolesteroltal; de to undersøgelser giver tilsammen et meget præcist billede af karsundhed. Alle øvrige dele af Premium er identisk med pakken Stor.

Pakken henvender sig primært til personer, der ønsker at vide, om de har forhøjet risiko for hjertekarsygdomme. Særlige risikogrupper er personer over 50 år, mænd, personer med familiær forekomst af hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk, BMI og fedtprocent, rygere og personer med diabetes.


Total

Den ultimative helbredsundersøgelse. Her udføres som tillæg til Premium-helbredsundersøgelsen mere uddybende ultralyd af hjertet (hjertesygdomme), hovedpulsåren (aortaaneurisme), scanning af knogletæthed (osteoporose), ultralyd af testikler (testikelcancer)/mammografi (brystcancer) og røntgen af lunger (lungecancer). Desuden tages en ekstra blodprøve med henblik på omfattende analyse af risikoprofil for hjertekarsygdomme (Comprehensive Cardiovascular Risk Profile) , herunder yderligere risikomarkører, genetiske markører, størrelse på kolesterolmolekylerne samt omega 3/6-indeks og inflammationsmarkører.

Pakken henvender sig til personer, der ønsker det totale helbredsbillede og detaljeret rådgivning.

Anbefales hvert femte år.

TILBYDES HER:
 

LYNGBY
tlf. +45 3977 7070

 

ODENSE
tlf. +45 6548 7070

 

AARHUS
tlf. +45 8612 1186

 

LÆGER

Pia Norup

Læge og sundhedsrådgiver

Capio CFR Lyngby
Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus

Pia Norup

Pia Norup

Læge og sundhedsrådgiver

Capio CFR Lyngby
Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus

Pia Norup

Pia Norup

Læge og sundhedsrådgiver

Capio CFR Lyngby
Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus

Pia Norup