HJERTESYGDOMME

Kardiologien omfatter sygdomme i hjerte og kredsløb. Herunder hører kranspulsåreforkalkning, uregelmæssigheder i hjerterytmen, specielt forkammerflimren, blodtryksforhøjelse, hjertepumpesvigt og sygdom i hjerteklapperne.

Har du forhøjet blodtryk, smerter i brystet, hjertebanken, åndenød eller andre symptomer på hjerte- og karsygdomme, så udreder og behandler vores kardiologer dig hurtigt og trygt.

En hjertemedicinsk undersøgelse omfatter helbredssamtale, undersøgelse samt diverse nødvendige laboratorieprøver, hjertekardiogram (EKG) samt muligvis en ultralydsskanning af hjertet (ekkokardiografi), hvor vi undersøger hjertets størrelse og pumpefunktion. Andre undersøgelser er arbejdsbelastning med EKG-optagelse, døgnmonitorering af hjerterytmen og døgn-blodtryksmåling. I samarbejde med andre sygehuse foretages CT-scanning af hjerte og kranspulsårer.

Undersøgelserne analyseres af to speciallæger, og vi rådgiver dig om de oplevede symptomer samt det videre forløb.

Vi tilbyder også helbredstjek med udgangspunkt i hjertefunktionen samt livsstilsrådgivning i forhold til eliminering af risiko for fremtidig hjerte-karsygdom.

 

TILBYDES HER:
 

HELLERUP
tlf. +45 3977 7070

 

VIBORG
tlf. +45 8725 0899

 

LÆGER

Hanne Rasmusen

Speciallæge i kardiologi


Capio CFR Hellerup

Hanne Rasmusen

Merete Heitmann

Speciallæge i kardiologi


Capio CFR Hellerup

Merete Heitmann

Poul Erik Bloch Thomsen

Overlæge dr.med. Speciallæge i hjertesygdomme


Capio CFR Hellerup

Poul Erik Bloch Thomsen

Ann Bovin

Speciallæge i kardiologi, MD


Capio CFR Viborg

Ann Bovin