- 10 ugers gruppeforløb

Har du udfordringer med dit helbred, og ønsker du at forbedre din generelle sundhed? Forstå din krop - Lev dig sundere er et undervisningsforløb for dig, som vil forstå, hvordan kroppen fungerer optimalt, og som gerne vil forbedre din egen sundhed. Gennem en sund livsstil kan du mindske symptomer og leve bedre med en evt. sygdom. Læge Pia Norup leder det 10 uger lange sundhedsforløb og stiller skarpt på den sunde krop og sind, bevægelse og motion, mad og livet som medicin.

 

Kurset henvender sig til alle med et ønske om at leve sundere på en langtidsholdbar måde. Har du en sygdom eller symptomer på sygdom, så er der rigtig meget at vinde ved at få din fundamentale sundhed – og opfattelse af sundhed – på plads. Sygdommen forsvinder ikke nødvendigvis, og der er ingen mirakelkure. Men det at leve i balance med viden og indsigt i, hvordan din livsstil og dine daglige vaner påvirker din krop, mindsker symptomer og øger velvære og trivsel. Ofte er det små ændringer og forståelser, som skal til, men disse er grundlæggende for et liv, hvor du kan føle dig sundere, raskere og i bedre trivsel.

 

Forløbet består af:

  • En indledende helbredsundersøgelse og samtale på 1,5 time. Her afdækkes din personlige status, og der sættes individuelle målsætninger
  • Ugentlige 2-timers undervisningsmoduler (v. Pia Norup) i de mest essentielle af kroppens funktioner. Gruppen undervises i årsager til sygdom og grundlæggende sygdomsmekanismer, samt hvordan man med ændringer i livsstil på naturlig vis kan omvende disse processer og genetablere bedre balance
  • Træning af kropsbevidsthed, styrke og smidighed gennem yoga, pilates og coretræning i varme lokaler. To planlagte træninger pr. uge
  • Masser af gå-ture. Individuelt og planlagte gå-ture med gruppen
  • Madlavning – løsriv dig fra opskrifter og lær principperne i sund madlavning. To madlavnings-sessioner i køkkenet i løbet af de 10 uger
  • Individuel opfølgning efter 10 uger – hvordan er det gået?

 

Vil du deltage i forløbet?

Hver deltager skal godkendes til forløbet gennem en samtale med Pia Norup, og der skal hos den enkelte findes behov for og ønske om forandring. Herudover skal man både fysisk og psykisk kunne deltage i hele forløbet samt aktivt kunne bidrage og modtage i gruppen.

SKRIV TIL OS Så bliver du kontaktet inden for få dage.

 

OM PIA NORUP

Pia Norup er læge, coach, personlig træner og har gennem de sidste 10 år arbejdet med sundhed og personlige forandringsprocesser. Pia anlægger et helhedsorienteret og funktionelt syn på det hele menneske, og hun tror på, at vejen til sundhed ligger i hele det liv, vi lever. Det er altså summen af mange faktorer, som skaber sundhed – ikke bare behandlingen af et symptom eller fokus på et enkelt sundhedsparameter. For Pia er det vigtigt, at hvert enkelt menneske er herre over sin egen sundhed, hvorfor forståelse af hele kroppen er vigtig i ethvert forløb.

 

YOGA/PILATES/MEDITATION/CORE

I samarbejde med Hot Yoga Hellerup har vi sammensat et unikt 10 ugers program, som indeholder 4 forskellige slags træningstyper: yin yoga, bikram yoga, inferno hot pilates og coretræning. Det hele foregår i opvarmede rum, i kontrolleret tempo og med fokus på kropsbevidstheden og kvaliteten af bevægelserne frem for hurtighed, tempo og antal repetitioner. Programmet er progressivt over de 10 uger og designet til at reducere stress, styrke kropsbevidsthed, øge kondition, muskelstyrke, balance og bevægelighed i alle led og rygsøjlen og i dén grad booste velvære!

 

MAD

Henrik Riber, madentusiast og medskaber af den socialøkonomiske mad-virksomhed Allehånde, underviser i, hvordan man løsriver sig fra opskrifter og let laver sund mad, der understøtter din krops funktioner mest optimalt - hver dag. Sund mad, der nærer og smager. Sund mad, der er nem og lækker. Henrik er meget optaget af vores forhold til mad og formidler på alle måder kærlighed til hvert enkelt måltid som næringskilde både på fysisk og psykisk plan.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Alle kan deltage, men kurset henvender sig især til dig med en sygdom eller symptomer på en sygdom. Det kunne f.eks. være sukkersyge, hjertesygdom, gigt, stofskiftesygdom, mavetarm-problemer eller andre tilstande. Medbring gerne journaler eller udskrifter af relevante papirer, når du kommer til helbredsundersøgelsen.

Undervisningen i Hot Yoga Hellerup vil være på både engelsk og dansk.

 

PRIS

Prisen for de 10 ugers sundhedsforløb er 9.950 kr.

Ved tilmelding betales 50 % af beløbet; resten betales ved slutningen af forløbet.

Er du allerede medlem hos Hot Yoga Hellerup, får du en rabat på 1.500 kr. på forløbet.

TILBYDES HER:
 

HELLERUP
tlf. +45 3977 7070

 
PATIENTINFORMATION

LÆGER

Pia Norup

Læge og sundhedsrådgiver

Capio CFR Lyngby
Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus

Pia Norup