KOMPLET RISIKOVURDERING FOR HJERTEKARSYGDOM
- Comprehensive Cardiovascular Risk Profile

Comprehensive Cardiovascular Risk Profile er en meget grundig undersøgelse for risiko for hjertekarsygdom. Her ses på et bredt spekter af risikomarkører for hjertekarsygdom i kombination med kropssammensætning, BMI, vægt, fedtprocent og livvidde. Undersøgelsen inkluderer en blodprøve og urinprøve.

Ved testen måler vi blandt andet:

  • standard kolesterol-koncentrationer og visuel fordeling af molekylerne efter størrelse (inkl. sdLDL)
  • koncentrationen af lipoproteiner (ApoA, ApoB, ApoE)
  • selvstændige risikomarkører - Lp(a), Homocystein, omega 3/6 index, blodsukker, langtidsblodsukker, insulin, Vitamin D, nyretal, blodets koagulationsevne, genetisk disposition til hjertekarsygdom

Herudover måles inflammationsmarkører, der fortæller, om der er igangværende inflammation i karrene. Inflammation i karrene er en del af sygdomsmekanismen i blodpropdannelse.

 

Uddybet svar og rådgivning

Når du får svaret på testen, får du samtidig rådgivning om, hvordan du gennem livsstilsændringer kan sænke din risiko for at udvikle hjertekarsygdomme. Du får en rapport, der ud over ovenstående målinger indeholder lægelige kommentarer på alle måleresultaterne, anbefalinger til kost og evt. medicinsk behandling og henvisninger til relevant litteratur vedrørende forbedringer af eventuelle risikomarkører.

 

Prisen for testen Comprehensive Cardiovascular Risk Profile samt uddybende svar og rådgivning er 5.200 kr.

 

Risikomarkører for hjertekarsygdom

Vil du vide mere om de risikomarkører for hjertesygdom, der måles i testen, kan du få masser af viden i vores artikel om emnet. Du finder den her.

TILBYDES HER:
 

LYNGBY
tlf. +45 3977 7070

 

ODENSE
tlf. +45 6548 7070

 

AARHUS
tlf. +45 8612 1186

 

LÆGER

Pia Norup

Læge og sundhedsrådgiver

Capio CFR Lyngby
Capio CFR Odense
Capio CFR Aarhus

Pia Norup