BEHANDLING MED MAVEBALLON

 

Metoden med en maveballon anvendes til overvægtige, voksne patienter med et Body Mass Index (BMI) på over 27, og som ikke har været i stand til at tabe sig gennem kost og motion. Metoden er beregnet til at blive brugt, mens en patient deltager i en kost- og motionsplan overvåget af en fagperson.

 

PLACERING AF MAVEBALLONEN

Maveballonen placeres i mavesækken og fyldes med saltvand, så den optager plads i mavesækken og giver mindre plads til mad. Ballonen føres ned i mavesækken gennem spiserøret ved hjælp af en kikkert (endoskopi) og fjernes på samme måde efter endt behandling. Indgrebet udføres i lokalbedøvelse.

 

MAVEBALLONENS VIRKNING

Maveballonen fyldes som oftest, så den har størrelse som en grapefrugt. Ballonen giver en mæthedsfornemmelse, da hjernen får besked om, at der er indhold i mavesækken.

Under behandlingsforløbet bliver du ringet op hver 14. dag af en af vores kostvejledere for at optimere behandlingen og sikre vægttabet.

 

BEHANDLINGENS VARIGHED

Ballonen bliver fjernet efter 6 eller 12 måneder afhængig af typen. I nogle tilfælde vil det være muligt at se vægttabsresultater allerede efter nogle uger.

 

TILBYDES HER:
 

AARHUS
tlf. +45 8612 1186

 
PATIENTINFORMATION