TYPER AF MAVEBALLON

Hos Capio CFR anvender vi tre forskellige maveballoner. Alle ballonerne er myndighedsgodkendte og gennemtestede.

Du kan læse om de forskellige balloner herunder. Ved en gratis forundersøgelse informerer vi dig nærmere om forskellene på de forskellige balloner og hjælper dig med af vælge den type, som passer bedst til dine behov.

 

MEDSIL GB1 maveballon

MEDSIL GB1 maveballon er CE-mærket medicinsk udstyr lavet af holdbart, elastisk højkvalitetssilikone. Ballonen kan ligge i mavesækken i 6 måneder.

Ballonen fyldes typisk med ca. 450-500 ml saltvand, men kan indeholde op til 700 ml saltvand.

I 2016 blev der implanteret mere end 15.000 MEDSIL maveballoner på verdensplan. Ballonen er gennemtestet, og der er kun beskrevet få komplikationer ved dens anvendelse.

 

Orbera 12 måneders ballon

Orbera 12 måneders ballon er ligeledes fremstillet af højkvalitets silikone. Denne ballon kan ligge i mavesækken i 12 måneder.

Orbera 12 måneders ballon fyldes typisk med ca. 450-500 ml saltvand, men kan indeholde op til 700 ml saltvand.

Orbera-systemet har været anvendt i ca. 20 år, og ballonerne er godkendte både i EU og i USA.

 

Spatz3 justerbar ballon

Spatz3 justerbar ballon er lavet af medicinsk silikone i høj kvalitet. Den er udstyret med en ventil, som giver mulighed for justering af størrelsen af ballonen, hvilket muligvis øger dine chancer for at få de bedste resultater af behandlingen.

Spatz3 justerbar ballon fyldes med farvet saltvand. Mængden af saltvand afgøres ved en kikkertundersøgelse, og ballonen kommer til at optage omtrent en tredjedel af volumen af maven.

Oplever du en for øget mæthedsfornemmelse med Spatz3, kan ballonens størrelse mindskes, mens den på samme vis kan øges, hvis det modsatte er tilfældet. Lægen kan justere ballonens størrelse, mens den stadig befinder sig maven, og proceduren er derfor relativt nem.

 

TILBYDES HER:
 

AARHUS
tlf. +45 8612 1186

 
PATIENTINFORMATION

LÆGER

Anders Tøttrup

Overlæge, Mave-tarmkirurgi


Capio CFR Aarhus